Friday
13
October
2017
9
00
Festival FACT (Art, Cultura i Tecnología)
13/10/2017

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí, mitjançant l’Espai Jove, organitza la segon edició del Festival FACT, amb l’objectiu de buscar la fórmula perfecta per a unir música, art, tecnologia i turisme. Al mateix temps, l’objectiu principal del qual és ser el trampolí de joves artistes, per convertir la ciutat d’Algemesí en un gran escenari on mostrar les seues habilitats.

Atés el gran nombre de joves artistes de la localitat, creiem que la continuació d’aquest festival pot servir d’aparador cultural i d’una alternativa d’oci enriquidora.

 

Lloc: Museu de la Festa, Plaça del Pla i Paratge Natural de La Xopera.

Data i hora: Dies 13, 14 i 15 d’octubre.

Cronologia: 

 

DIVENDRES 13 Octubre

Al Museu de la Festa es durà a terme la II Jornada Tecnològica en horari de 9.00 a 14.00 hores a la qual ens podran visitar els alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat com dels pobles veïns. Disposarem d’una projecció de vídeos elaborats per joves estudiants de l’UPV així com projecció i explicació d’un curtmetratge d’animació elaborat pels alumnes de  l’escola de disseny Barreira, comptarem amb influencers de Twitter que ens oferiran xarrades sobre la influència que te el fet de posar qualsevol imatge u opinió a les xarxes socials així com també es podrà observar el procés d’elaboració d’un robot i dels drons dissenyat per joves estudiants de l’IES Bernat Guinovart.

Per tal d’acomiadar aquesta jornada, gaudirem de l’actuació de dansa de la ma de Paula Esteve.

Per la vesprada, a les 20.30 hores, es representarà l’obra Capullos que vuelan  al Teatre Municipal. 

DISSABTE 14 Octubre

A la plaça del Pla (darrere de l’edifici polivalent) gaudirem d’una jornada d’art, música i gastronomia al a que podrem gaudir de la presència de diverses foodtrucks (caravanes d’alimentació) així com de barres de beguda.

Al mateix recinte ubicarem carpes amb taules i cadires així com zones de gespa artificial per a que els assistents puguen descansar al sol mentre gaudeixen de la música en directe que ens ofereixen els diferents grups locals a l’escenari. Al mateix temps, comptarem amb la presencia de diversos joves artistes locals que duran a terme demostracions en directe de les seues habilitats

Els grups musicals representaran en rigorós directe les seues cançons. L’Espai Jove, mitjançant les seues Xarxes Socials, anirà setmanalment confirmant els grups que conformen el cartell del Festival FACT 2017, així que preguem atenció tant Facebook, Twitter com Instagram perquè els mantindrem informats de les sorpreses que tenim preparades aquest any.

DIUMENGE 15 Octubre

Com a cloenda del festival FACT, comptarem amb l’actuació en directe del grup de percussió de la Societat Musical d’Algemesí al paratge natural de La Xopera a les 11.30 hores.

 

Programa FACT 2017
  • Programa FACT 2017
  • Mapa FACT 2017
  • Teatre 13 octubre FACT
  • Jornada Tecnològica 13 octubre FACT